Despre Noi

In mediul contemporan de reglementare juridica, identificarea unui cabinet de avocatura potrivit telurilor dumneavoastra este esentiala pentru succesul si finalizarea problemelor legale aparute.


Ritmul schimbarilor legislative este covarsitor, iar in acest context cabinetele noastre de avocatura si-au fixat drept scop oferirea de servicii complete, continue si la zi, indiferent de localizarea si de obiectivul dumneavoastra de afaceri.

Pregatirea profesionala, care este parte a unei strategii pe termen lung ce promoveaza eficienta, calitatea si loialitatea, precum si activitatea sustinuta, profesionalismul si organizarea functionala sunt factorii care au dus la cresterea calitatii serviciilor juridice oferite.

Deviza care am ales sa ne reprezinte exprima cel mai bine dorinta noastra de a finaliza pozitiv ceea ce incepem, pastrandu-ne totodata credinta ca ceea ce facem este in interesul si spre binele clientilor.

Cabinetele noastre de avocatura acorda servicii juridice la cele mai inalte standarde, care acopera atat partea de consultanta juridica cat si pe cea de reprezentare in fata instantelor judecatoresti

Home Despre Noi

Principii

Giurea si Kehaiyan - Cabinetele de avocatura grupate urmaresc o abordare ampla si complexa a fiecarui caz in parte - pornind de la identificarea si individualizarea cerintelor specifice ale clientilor si pana la acordarea de consultanta legala si servicii de indrumare.

Alatura-te Echipei

Suntem permanent preocupati de descoperirea unor tineri avocati care se pot adapta cu usurinta mediului de lucru dintr-un cabinet de avocatura.

Pentru cei interesati sa devina membrii ai echipei noastre, trimiteti o scrisoare de intentie insotita de CV prin fax, sau email la adresa: office@keh.ro