Onorariu

Onorariul perceput pentru serviciile prestate de catre avocatii Cabinetelor Giurea si Kehaiyan difera in functie de caracteristicile serviciului solicitat si in functie de complexitatea serviciului prestat clientilor.

Astfel, onorariul poate fi negociat la o suma fixa sau poate fi calculat fie prin insumarea orelor afectate serviciului solicitat, fie prin insumarea paginilor lucrarii efectuate.

In procesele ce au ca obiect recuperarea creantelor, onorariul reprezinta un procent din suma de recuperat, acesta micsorandu-se odata cu cresterea valorii de recuperat.

Cheltuielile efectuate in interesul cauzei sunt in sarcina clientului.

Principii

Giurea si Kehaiyan - Cabinetele de avocatura grupate urmaresc o abordare ampla si complexa a fiecarui caz in parte - pornind de la identificarea si individualizarea cerintelor specifice ale clientilor si pana la acordarea de consultanta legala si servicii de indrumare.

Alatura-te Echipei

Suntem permanent preocupati de descoperirea unor tineri avocati care se pot adapta cu usurinta mediului de lucru dintr-un cabinet de avocatura.

Pentru cei interesati sa devina membrii ai echipei noastre, trimiteti o scrisoare de intentie insotita de CV prin fax, sau email la adresa: office@keh.ro